Media & Entertainment

Rondje langs de redactie: muziektips

[mks_dropcap style=”letter” size=”48″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#000000″]V[/mks_dropcap]oor sommigen is de tentamenperiode al voorbij, maar helaas zijn er ook studenten – waaronder ik – die deze week nog vol aan de bak moeten. Hoe zorg je, vooral na ADE, voor een optimale studeersessie in de UB of in jouw eigen stulpje? Het antwoord: muziek! Zie hier een lijst van muziektips van de redactie.

Binnen de redactie van Medium zijn duidelijk meerdere kampen aanwezig. Zo luistert het ene kamp liever naar muziek in de richting van electro en deep house, terwijl het andere kamp een voorkeur heeft voor klassieke muziek. Tot slot zijn er ook nog een paar muziekhaters binnen de redactie, of in ieder geval als het op studeersessies aankomt.

Christian Manuputty: Bonobo – The North Borders

Luca Jansen: Vaal & Tijn – The Amsterdam Collection

Leony Brok: Debussy

Jorit Hajema: Simeon ten Holt – Canto Ostinato

Lara Jeurissen: Bach

Myrthe Spall: Ludivico Einaudi

Linde van Rooijen: Filtr Canada – Soundtrack for Study (afspeellijst op Spotify)

Justine van de Beek, Roos Beune en Mireia Boot: Geen muziek – blijkbaar werkt het leren op een beat of melodie toch niet voor iedereen.

Of je nu met of zonder muziek leert, we wensen jullie veel succes met de tentamens! 

Cover: Ninα

Christian Manuputty
Christian Manuputty (23) heeft inmiddels een bachelordiploma CW op zak en is sinds 2014 onderdeel van Medium als redacteur (voorheen ook eindredacteur) en presentator van MediumTV. Daarnaast was Christian ooit redactiestagiair bij Quote, vult hij regelmatig de websites Adformatie, Communicatie Online en Marketing Online en is hij stiekem fan van ABBA.

You may also like

Comments are closed.