In beeld: Uitzicht zonder uitzicht

Picture of By Thomas Korver

By Thomas Korver

[mks_dropcap style=”letter” size=”52″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#000000″]V[/mks_dropcap]oor de rubriek In beeld wordt een opvallende foto uit de afgelopen week gekozen. Na al dat heerlijke zomerweer moeten er tentamens gemaakt worden en wat is er nou erger dan leren voor je tentamen terwijl het buiten dertig graden is? 

Je focus proberen te houden, een substantiële hoeveelheid koffie (of thee, uiteraard) en het verafschuwen van elke auteur die een onbegrijpelijke paragraaf heeft geschreven (die jij moet leren). Dit is voor ons allemaal heel herkenbaar, vandaar de keuze voor een foto van een uitzicht dat eeuwig lijkt te duren. Maar trouwe studiegenoten en lezers van deze website: er is licht aan het einde van de tunnel!

Voor je het weet zit je aan een ijskoud pilsje op het terras, of lig je op een strand terwijl je in de verte de zee hoort. Met dat in je achterhoofd en een goed cijfer in je bereik moet het allemaal prima te doen zijn. Lukt het nog steeds niet om te focussen? Eerder dit jaar schreef mijn collega-redacteur een topstuk over welke apps jou gaan helpen om te concentreren!

Heel veel succes en ik zie je in de zon op het terras!

Join Our Newsletter

New on Medium

Follow us

Google Workspace Google Workspace prijzen Google Workspace migratie Google Workspace Google Workspace