Photocolumn

In beeld: Lange dagen op Roeterseiland

[mks_dropcap style=”letter” size=”48″ bg_color=”#ffffff” txt_color=”#000000″]V[/mks_dropcap]oor de rubriek ‘In beeld’ wordt een opvallende foto uit de afgelopen week gekozen. Deze week een foto van een plek waar wij Communicatiewetenschappers maar al te vaak komen: Roeterseiland.

De meest afschuwelijke maar tegelijkertijd opluchtende tijd van het jaar is weer aangebroken: de laatste deadlines en tentamens. Een dag uit het leven van een gemiddelde student bestaat rond deze tijd uit studeren, eten, slapen, en weer opnieuw beginnen. Wanneer de zon opkomt, loop jij door de vrieskou over de brug naar Roeterseiland. Wanneer de zon ondergaat, loop je weer terug, terwijl je het daglicht van deze mooie winterdag hebt gemist. We maken lange dagen, maar houd hoop: het einde is in zicht!

Cover: Desiree Janssen

Desiree Janssen
Desiree (20) is tweedejaars CW student en fotograaf bij Medium. Heeft een zwak voor goede documentaires, Spotify en Pinterest. En Zalando. Hoopt bij Medium de journalistieke wereld beter te leren kennen en te groeien als fotograaf.

  You may also like

  Home, International Travel, Students
  Life

  Coming Back Home?

  Since the lockdown ended international travel, most of us international students haven't gone ...

  Comments are closed.

  More in Photocolumn